GORENG ONCOM

0
(0)
GORENG ONCOM
Rp 20.000
Puri Cipageran Indah, Cimahi, Bandung

Marangga Goreng Oncom na yeuuhh
Raos pisan. Renyah karaos bawang sareng manis asinna.
Sok cobian geura.
Dikemas +/- 200 graman.
Ieu teh oleh oleh khas Kadipaten ti lembur abdi.
Tiasa COD ditambih ongkos kirim.
Mangga tiasa ka WA / SMS ka 081395439452
Dijamin deudeuian. (Anu resep eta ge….)

Toko Bunga Kediri kunjungi >> https://floristkediri.co.id

Rp 20.000
Puri Cipageran Indah, Cimahi, Bandung

Marangga Goreng Oncom na yeuuhh
Raos pisan. Renyah karaos bawang sareng manis asinna.
Sok cobian geura.
Dikemas +/- 200 graman.
Ieu teh oleh oleh khas Kadipaten ti lembur abdi.
Tiasa COD ditambih ongkos kirim.
Mangga tiasa ka WA / SMS ka 081395439452
Dijamin deudeuian. (Anu resep eta ge….)

GORENG ONCOM

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.